X

Tribina: Sve što nije tvoje

četvrtak, 02.02.2017, 19:00h @ MaMa

Kao nastavak projekta “Sve što nije tvoje” pozivamo sve na raspravljačku tribinu na kojoj se progovara o aktualnoj temi – poziciji žena u Hrvatskoj te na kojoj se pojašnjavaju osnovni pojmovi feminizma i približava se akademski jezik feministkinja široj javnosti.

Cilj ove raspravljačke tribine je progovaranje o temi feminizma na povezujuć način, odnosno da ga svi razumiju te da zajedno diskutiramo o tome, uvidimo probleme položaja žena u Hrvatskoj i diskriminatorne situacije, zapitamo se i uvidimo rješenja.

Gošće predavačice su:
Josipa Tukara – sociologinja, voditeljica programa za mlade, Ženska soba – centar za seksualna prava
Marina Milković – psihologinja, organizatorica Queer2queer psihološke podrške
Arijana Lekić-Fridrih – redateljica, multimedijalni umjetnički web projekt “Od 5 do 95”
Lorena Herceg – psihologinja, koordinatorica inicijative HollaBack! Croatia
Andreja Gregorina – koordinatorica obrazovnog programa, Centar za ženske studije

Predavačice će govoriti o već spomenutim temama, a moderatorica tribine je ujedno i autorica projekta Lejla Jerković.

Predstava “Sve što nije tvoje” autorski je projekt koji je svoj početak imao kao završni rad na Ženskim studijima u Zagrebu no ubrzo se razvio u samostalni projekt koji uključuje i ostale oblike dijaloga s publikom. Tribina u sklopu projekta je upravo to – poziv na raspravu o navedenim temama i razjašnjavanje pojmova uz primjere.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna lancel pas cher slancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online kate spade outlet coach outlet michael kors outlet