X

Hrvatski klaster kreativnih i kulturnih industrija

Projekt Ilica

ponedjeljak, 16.10.2017, 16:00h @ MaMa

Hrvatski klaster kreativnih i kulturnih industrija vas poziva na predavanje na temu Projekta Ilica i raspravu o revitalizaciji urbanih povijesnih jezgri.

Gradovi su danas mjesta velikih očekivanja i upravo zbog toga privlačni, ali također prenapučeni i suočeni s velikim društvenim, kulturnim i infrastrukturnim izazovima. Pred svima je zadatak ponovnoga promišljanja o ulozi grada, njegova razvoja i zamišljanje moguće urbane budućnosti. Možemo se zapitati: Kakvu kulturnu sliku grad odražava danas i koje su neuralgične točke grada? Što možemo sami učiniti za pozitivne promjene u gradu? Kakva je budućnost koja će u tom smislu utjecati na sve nas i koja će pomoći da zajednički pokrenemo razvoj?

Pozivamo Vas da nam se pridružite i kroz ostale aktivnosti jesenskog izdanja Projekta ILICA koji će sa stručnog aspekta otvoriti različite poglede na proces urbane revitalizacije u hrvatskim gradovima te otvoriti rasprave o potrebama i vizijama razvoja urbanizma. Za sudjelovanje se možete prijaviti ovdje.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna lancel pas cher slancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online kate spade outlet coach outlet michael kors outlet