X

Fond za druge vas poziva na seminar

Strategije fundraiziranja izvan javnog sektora

06. - 08. 06. 2018. @ MaMa

Fond za druge organizira višednevni seminar “Razvijanje strategija prikupljanja sredstava izvan javnog sektora” za organizacije u kulturi. Voditeljice seminara u Kristen Miles i Eleanor Wallace (Baryshnikov Art Center), SAD.

Pozivaju se organizacije civilnog društva koje djeluju u sektoru nezavisne kulture da se odazovu na edukacijski program koji od 6. do 8. lipnja u okviru edukacijskog programa Fonda za druge organizira udruga Domino, a koje će voditi Kristen Miles i Eleanor Wallace, američke kulturne i umjetničke djelatnice s dugogodišnjim iskustvom razvijanja strategija financiranja za organizacije civilnog društva koje trenutno djeluju u organizaciji Baryshnikov Art Centar u New Yorku.

Edukacija nevladinih udruga s ciljem poticanja osobne i korporativne filantropije u Hrvatskoj, osmišljena je s ciljem proširenja trenutnih mogućnosti financiranja u Hrvatskoj, koje se uglavnom oslanjaju na javna sredstva na lokalnoj i nacionalnoj razini. Taj način financiranja ne pruža dovoljno stabilnu klimu za većinu organizacija u nevladinim sektoru. Ovaj edukativni projekt usredotočen na razvoj vještina i izgradnje kapaciteta unutra nevladinih organizacija kojima bi se stvorila poticajna klima za individualno i korporativno financiranje rada udruga.

 
Kristen Miles je direktorica marketinga i komunikacija u Baryshnikov Art Centru (BAC). Voditeljica je BAC-ovog marketinga, brandinga i odnosa s javnošću u više medija, a od 2007. godine uključena je u aspekte strateškog planiranja i razvoja organizacije. Njezino dosadašnje iskustvo uključuje rad u različitim kapacitetima u Lied Center of Kansas (Lawrence, KS), Windfall Dancers (Bloomington, IN), Jacob’s Pillow Dance Festival (Lee, MA), City University of New York-Brooklyn College, Brooklyn Academy of Music i New York State Council for the Arts. Radila je kao konzultantica izvedbenim umjetnicima, a trenutačno radi u savjetodavnom vijeću Dance Heginbothama.

Eleanor Wallace kao umjetnička suradnica u Baryshnikov Art Centru (BAC), nadgleda osnovne aktivnosti umjetničkog programiranja, uključujući rezidencije te kazališne, plesne, glazbene, filmske i multidisciplinarne izvedbe. Njena uloga također uključuje razvoj programa i strategija za povećanje umjetničkih usluga i prepoznavanje partnerstava i mogućnosti za BAC unutar lokalnih i globalnih umjetničkih zajednica. Radila je kao panelist za Map Fund, bila je na rezidenciji u Gibney’s Dance in Process te članica žirija Vijeća za kulturu Lower Manhattan (LMCC). Bila je selektorica za LMCC-ov program Space Space i United States Artists 2018 Fellowship. Trenutačno je članica odbora za dodjelu nagrada The Bessies New York Dance & Performance Awards.

 
Termini i mjesta održavanja:
Kristen Miles / Eleanor Wallace (Baryshnikov Art Center), SAD
6. lipnja od 17 – 20 sati
7. i 8. lipnja od 16 do 19 sati;
Multimedijalni institut, klub MAMA,
Preradovićeva 18, 10000 Zagreb

Prijave s naznakom „Prijava na edukaciju“ su otvorene do 05. lipnja 2018. i primaju se na e-mail adresu: udrugadomino.marketing@gmail.com
U prijavi je potrebno navesti:
Ime i prezime, ime organizacije, potvrda sudjelovanja sva tri dana edukacije, kratko motivacijsko pismo na engleskom jeziku (do 750 znakova).

Sudjelovanje u programu je besplatno, a edukacija se odvija na engleskom jeziku.

Program se realizira uz potporu Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj te Fonda za druge te u suradnji s Multimedijalnim institutom.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna lancel pas cher slancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online kate spade outlet coach outlet michael kors outlet