Cruising...

Cruising sa Srđanom Sandićem · Andrija Škare

O Novom Zagrebu kao liku, kao scenografiji, kao sjećanju, kao anegdoti, ali i o drugim djelima, ponekim snovima, i anamnezama razgovaramo s Andrijom Škarom.

 

Ovaj put LIVE na FB, i prvi put u pandemijskom vremenu, možete biti s nama u prostoru. Stoga, nema razloga da ne budete.
Vidimo se u četvrtak u 20h, Preradovićeva 18!

 

Andrija Škare je rođen je 1981. u Zagrebu. Diplomirao novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Više od deset godina radio kao novinar, scenarist, urednik i voditelj na Hrvatskoj televiziji.
Surađivao je ili surađuje sa svim važnijim hrvatskim novinama i časopisima, redovito se pojavljivao u nizu tiskanih i elektroničkih medija. Kratke proze objavljuje redovito od 2003., radovi su mu prisutni u brojnim književnim časopisima u zemlji i regiji.
Jedan je od osnivača književnog pokreta eventualizam pa je, kao i ostali eventualisti, s četiri priče zastupljen u zborniku eventualizma Nagni se kroz prozor (Celeber, Zagreb, 2006.).
Od samostalnih knjiga objavio je: S više mlijeka, molim, 2008., Život svijeta koji će doći 2014., Slušaj me, 2016., Društvene igre, 2017., Dva prsta iznad gležnja, 2020.

 

U Zagrebu, novom i starom, živi, radi i sve ostalo.
više