Newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Prijavom na naš newsletter, na vašu ćemo adresu slati informacije o programima koje organiziramo. Newsletter ćemo slati najviše 4 puta mjesečno, a vaše podatke (ime, prezime i e-mail adresu) koristit ćemo isključivo u svrhu informiranja i nećemo ustupati trećim stranama. U svakom trenutku se možete odjaviti s našeg newslettera putem linka “Unsubscribe” na kraju svakog maila kojeg pošaljemo.

Za upravljanje prijavama i isporukama newslettera Pogon koristi Mailchimp platformu, koja je sukladno ugovoru s Multimedijalnim institutom izvršitelj obrade te postupa isključivo po našem nalogu i poduzima sve potrebne mjere za zaštitu osobnih podataka. Mailchimp je poduzeo sve potrebne mjere predostrožnosti ne bi li zajamčio sigurnost osobnih podataka, posebno kako bi sprječio njihovo modificiranje ili zlouporabu od trećih strana.

Za uvid u vlastite osobne podatke i sva ostala pitanja u vezi vaših podataka slobodno nam se javite na mama@mi2.hr.

Ukoliko se slažete s time da vaše ime i prezime te mail adresu koristimo za slanje obavijesti kako je gore opisano, upišite svoje podatke i potom kliknite na gumb “Subscribe to list”.

* indicates required