Upgrade!Zagreb predstavlja I.M.Klifa

i.m.klif @ Upgrade!Zagreb

U MaMi, u organizaciji Upgrade!Zagreb, gostuje multimedijalni umjetnik I.M.Klif, koji će održati prezentaciju svojih projekata.

Upgrade!Zagreb je član međunarodne mreže Upgrade! za promociju umjetnosti, tehnologije i kulture. Upgrade! je internacionalna mreža u rastu, sastavljenaod autonomnih punktova diljem svijeta koje spaja ljubav prema umjetnosti, tehnologiji i kulturi. Upgrade! je organizator raznih izložbi, prezentacija, radionica, performansa te predavanja novo-medijskih umjetnika i kustosa u više od 25 gradova svijeta.

Ivan Marušić Klif / i.m.klif (1969) diplomirao je 1994. na Visokoj školi za oblikovanje zvuka u Amsterdamu (School of Audio Engineering). Bavi se izradom kinetičkih, svjetlosnih i video instalacija, te povremeno performansom. Radi također sa slikom i zvukom u sklopu kazališnih, filmskih, televizijskih i glazbenih projekata. Izlagao je u Europi, Japanu i SAD (Mapping festival, Geneva; Ars Electronica, Linz; Kibla, Maribor; Kapelica Gallery, Ljubljana; Kunsthalle Exnergasse WUK, Beč; MSU, Zagreb …)

više