Queer plesni tečaj za LGBTQ (i friendly) pojedince i parove

Ples za sve

Plesanje u istospolnom paru daje LGBTQ osobama sasvim nov pogled na ples i, kao i većina aktivnosti, može se u potpunosti razumjeti tek kada se i sami okušamo u njima. Ideja qSPORT-a je omogućiti svim LGBTQ (i friendly) pojedincima i parovima da nauče plesati s plesnim partnerima ili partnericama ne zamarajući se klasičnom podjelom uloga. Tečaj PLES ZA SVE jedini je plesni tečaj u Zagrebu gdje možete odabrati koji korak želite plesati.

Kod nas slobodno cure vode cure, a dečki slijede dečke!

Na plesnom tečaju naučite kubanske plesove (salsa, cha cha, bachata, rumba), discofox, tango, standardne plesove (valcere i foxtrott). Možete doći sami ili u paru. Da se ritam ne izgubi, a noge ne zapletu, brinuti će se profesionalni plesač i trener.

Polaznici će također dobiti priliku da na organiziranim queer plesnjacima zaplešu u paru i pokažu plesne vještine naučene na tečaju.

Za one koji vole ples, ali ne zanima ih ples u paru, planiramo neke sasvim drugačije plesne radionice u queer društvu – npr. hiphop on heels, waacking, hula hoop…

Na tečaj se možet prijaviti putem e-maila ili Ples za sve Facebook stranice gdje možete pratiti i najnovije obavijesti o tečaju.

više