Radionica za sve one koji žele postati bolji programeri

Zagreb Hack Point

Zagreb Hack Point okupit će tridesetak sudionika na besplatnoj radionici programiranja u trajanju od mjesec dana. Cilj radionice je upoznavanje ljudi sličnih interesa, međusobno pomaganje i poticanje suradnje te razmjena i proširivanje znanja i iskustva u razvoju računalnih aplikacija. Također, potičemo ambiciju i realiziranje vlastitih ideja. Glavni cilj je od svakog polaznika/polaznice učiniti još boljeg programera. Obavezno je barem neko iskustvo u programiranju, dobrodošli su početnici ali i oni s višegodišnjim iskustvom.

Zagreb Hack Point Radionica programiranja zamišljena je tako da svaki sudionik/sudionica na početku samostalno bira projekt na kojem će raditi. Moguće je stvoriti u potpunosti novu aplikaciju ili razvijati dodatne funkcionalnosti unutar postojećeg projekta otvorenog koda. Rad je moguć u bilo kojoj tehnologiji, a jedini je uvjet je da projekt bude izvediv unutar danog vremena te da sav kod napisan tijekom radionice bude objavljen pod slobodnom licencom (open source).

Zagreb Hack Pont radionica održat će se u klubu Mama s početkom 04.03.2013., a trajati će do 27.03.2013. Termini održavanja radionica su 2 puta tjedno od 17.30 do 20.00 sati. Prethodna prijava na radionicu je obavezna, a zainteresirani se mogu prijaviti ovdje.

više