Ponovno na kioscima!

Vratile se devedesete! Vraća se i Arkzin!

U Hrvatskoj se ponovno mahnito uvježbava monolitni poredak 1 države, 1 nacije, 1 crkve, 1 jezika i pisma, 1 braka, 1 ekonomskog uređenja. Iznova se sniva hrvatski san o nepomućenom jedinstvu i čistoći. Vratile se devedesete!

… vrijeme je da se vrati i Arkzin! Jednokratno, kao medijska akcija, Arkzin se idućih dana na kioske vraća zajedno s Novostima (22.11.), Le Monde diplomatique (25.11.) i Zarezom (21.11.).

Dok je fašizacija sve izraženija a politički i kulturni život sa svih strana ostaje paraliziran fatamorganom osvajanja središta, nužno je reaktualizirati bastardnu arkzinovsku formulu koja pogađa ideološku srž poretka: Ne, ne volim Hrvatsku!

Arkzin na kioscima 2013. godine – to znači afirmirati intelektualni gard bez povjerenja u milost države & društva. Arkzin će biti!

Za Arkzin pišu i govore: Boris Buden, Dejan Kršić, Borislav Mikulić, Rada Iveković, Milorad Pupovac, Srđan Dvornik, Ada Beier, Boris Rašeta, Dejan Jović, Srećko Pulig, Obrad Savić, Đole Balašević

Arkzin & Multimedijalni institut

* pored novinskog izdanja separatno štampamo i DVD sa skeniranim svim brojevima Arkzina (DVD će od 25.11. biti besplatno dostupan u MaMi)

više