Nerawareta Gakuen

Anime projekcija vol. 25

Na dvadeset i petoj projekciji donosimo samo jedan film – Nerawareta Gakuen (114 min., 2012.), no zato ćemo u preostalom vremenu organizirati mini turnir na konzoli Xbox 360 u igri King of Fighters XIII. Struktura turnira i prijave za isti biti će organizirani na licu mjesta po dogovoru. Uz projekciju organiziramo druženje i raspravu o pogledanom.

Nerawareta Gakuen – proljeće označava početak nove školske godine u srednjoj školi u Kamakuri. Novi student koji se upravo prebacio u školu, Ryoichi Kyogoku, pridružuje se osmom razredu. Kyogoku je iznimne telepatske moći, te mu je njegov otac naredio da koristi svoje sposobnosti čitanja misli kako bi preuzeo vlast nad školom
Ondmah po dolasku u školu Kyogoku zadobiva popularnost pomoću svog izgleda i karizme te kreće s planom preuzimanja škole. Ljudi polako padaju pod njegovu vlast, a on potajno upravlja svojim sljedbenicima te uklanja svakog tko mu se nađe na putu.

Sa školom gotovo potpuno pod kontrolom Kyogokua, samo jedan dječak je naizgled van njegovog utjecaja- Seki. No, može li Seki spasiti svih iz ralja kontrole uma?

više