Frontman Zagreb Meetup / Siječanj

Nova godina, novi počeci! Krećemo s (nadamo se) redovnim mjesečnim druženjima Frontman grupe!

Za početak ćemo imati malo neobičniji format predavanja od onog na kojeg ste možda navikli na drugim developerskim grupama.

Kao prvog (i jedinog ovomjesečnog predavača) imamo Marka Dugonjića, poznatog domaćeg web developera i UI dizajnera. Nemamo nikakvu specifičnu temu, već je ideja odraditi druženje kao “okrugli stol” gdje bi s Markom popričali u raznim temama i njegovom iskustvu u susretanju s takvim temama: od razvojnog procesa i komunikacije s klijentima pa do upotrebe novih tehnologija i metodologija.

Za Marka smo pripremili set pitanja za koje sve sigurno zanima odgovor, a pozivamo i sve druge da nam se jave sa pitanjima za koja bi htjeli znati njegovo mišljenje, sigurni smo da smo i mi zaboravili nešto ekstra kreativno i korisno! Sva pitanja možete nam dostaviti privatno preko Meetup.com poruka ili, u duhu otvorenosti zajednice, koristiti discussion alat kojeg možete naći ovdje.

Isto tako, pozivamo i sve zainteresirane za održavanje budućih predavanja da nam se jave, bilo putem Meetup grupe, Twitter, Facebooka ili usmeno prilikom druženja. Znamo, znamo, većina vas je sramežljiva i misli da nema što za reći, no vjerujte, svi koji su držali predavanja u početku su isto tako mislili. Isto tako, nemojte se začuditi ako vas netko prilikom neformalnih druženja vrbuje za buduće predavanje ako budete pričali o nekoj zanimljivoj temi.

Raspored

17:45 – Okupljanje
18:00 – Kratki uvod
18:10 – Ugodni razgovor s Markom
19:10 – Druženje (ovisno o dužini predavanja druženje može krenuti prije ili poslije, +/- 10min

Vidimo se!

 

 

više