Dugine obitelji druže se u MaMi

 
Dugine obitelji pozivaju na novo druženje! Po uzoru na slične organizacije u svijetu, Dugine obitelji okupljaju LGBT parove i pojedince koji imaju djecu, žele imati djecu ili se samo žele informirati o izazovima i lijepim stranama planiranja obitelji.

 
Na idućem druženju razgovarati će se o mogućim aktivnostima i planovima za Dugine obitelji u 2015. godini. Od mjesečnih druženja preko proslave Međunarodnog dana obiteljske jednakosti do grupa podrške/savjetovanja, ideja za aktivnosti je puno te su sve zainteresirane osobe pozvane kako bi dale svoj doprinos planiranju aktivnosti u ovoj godini.

 
Druženje Duginih obitelji biti će svakako i prilika za bolje upoznavanje LGBT roditelja i roditeljica te za razmjenu iskustava i spoznaja. Kako se radi o netipičnim obiteljima, razgovor s drugima u sličnim životnim okolnostima pogotovo može biti vrlo koristan i ohrabrujući.

 
Dugine obitelji pozivaju sve, bez obzira na prethodno sudjelovanje u radionicama i drugim aktivnostima Duginih obitelji, sve LGBT roditelje koji imaju djecu ili kojima je beba na putu, sve one koji pokušavaju, a zapeli su u slijepoj ulici, kao i one koji tek povremeno razmišljaju o opciji da bi jednog dana mogli biti roditelji, da dođu na druženje u MaMu.

više