Program Tjedna ponosa ususret jubilarnom Zagreb Pride 2016

JOŠ HRVATSKA NI’ PROPALA: Projekcije filmova u sklopu Zagreb Pride 2016

Uz film „Prajd za sve nas“ u produkciji Zagreb Pridea, predstavljamo još tri filma od čega jedan u kinu na otvorenom. Čak tri partija, speed dating za sve, opuštajući piknik u Parku Ribnjak, radionice Duginih obitelji i Trans Aida, diskusije, predavanje, prezentiranje 15 godina naše borbe za slobodnije društvo, dvije izložbe u galerijama u centru grada, već uobičajene radionice bubnjanja i izrade transparenata i ukrasa, radionicu „vogueanja“, zabavni kviz, kao i šišanje da budete lijepie na Prideu.

Trudilie smo se da svatko može pronaći nešto što ga/ju zanima i da sv izajedno ponosno koračamo 11. lipnja u 15. Povorci ponosa!

Za vrijeme trajanja Tjedna ponosa, svaki dan od 14 do 18 sati posjetite Pride Info Punkt@MaMa kako biste se informiralie o programu Tjedna ponosa, kupilie karte za Pride Partycipaciju i doniralie za Povorku ponosa. Uz svaku donaciju poklanjamo vam nešto iz bogate kolekcije Pride promo materijala. Vidimo se!

Svi programi u Tjednu ponosa su besplatni osim Pride Partycipacije.

U MaMi prikazujemo:

3. lipnja od 20h

Boy Meets Girl
Boy Meets Girl je dirljva, romantična komedija o odrastanju i prijateljstvu dvoje 23-godišnjaka iz Kentuckya. Robby i njegova najbolja prijateljica iz djetinjstva, prekrasna trans žena Ricky, iako imaju blizak odnos, nikad nisu prešli onu granicu ljubavi i prijateljstva. Sklad im narušava Francesca koja s Ricky razvija intimno prijateljstvo, a samim time, Robby počinje shvaćati da ono što osjeća prema svojoj prijateljici nije samo prijateljstvo ipak.
TRAILER

 

7. lipnja od 20.30h

Love Free or Die
Love Free or Die je film o čovjeku čije su dvije glavne strasti u direktnom konfliktu: ljubav prema Bogu i ljubav prema njegovom partneru Marku. Gene Robinson je prvi autani gej koji je postao biskup u povijesti kršćanstva. Film prati Robinsona po crkvama u malim gradovima New Hampshirea, sve do Lincol Memoriala u Washingtonu, Lambeth Palacea u Londonu dok poziva sve da se bore za jednakost – time inspirajući biskupe, svećenike i javnost da izađu iz sjene i promjene povijest.
TRAILER

Više o programu

više