K-flux vas poziva

Predstavljanje internacionalnog master programa UNESCO Katedre za kulturnu politiku i menadžment Univeziteta umetnosti u Beogradu

 
Pozivamo vas na predstavljanje internacionalnog i svetski priznatog master programa UNESCO Katedre za kulturnu politiku i menadžment Univeziteta umetnosti u Beogradu, akreditiranog od strane Univerziteta Lumiere Lyon 2 u Francuskoj. Saznajte sve o mogućnostima upisa i zašto se mnogi umetnici, aktivisti i studenti društveno-humanističkih nauka iz celog sveta opredeljuju da svoje master akademske studije nastave na ovom studijskom programu.

Ako vas zanima gdje možete učiti o menadžmentu u umjetnosti i kulturnoj politici, interkulturnom dijalogu, vođenju projekata kulturne baštine ili izvedbenih umjetnosti u međunarodnom okruženju na Balkanu – pridružite nam se na predstavljanju posebnog interdisciplinarnog magistarskog programa UNESCO Katedre za kulturnu politiku i menadžment Univeziteta umetnosti u Beogradu, akreditiranog od strane Univerziteta Lumiere Lyon 2 u Francuskoj. Od 2000. godine, ovaj program okuplja studente iz cijelog svijeta, sa ciljem da kroz edukaciju kreira i promovira međunarodne veze i interkulturni dijalog, potakne aktivizam i kulturnu suradnju sa posebnim fokusom na promicanje kulturnog pluralizma na Balkanu.

više