Cruising...

Cruising sa Srđanom Sandićem u Booksi: Bojan Stojčić

Sarajevski umjetnik Bojan Stojčić će 24.studenog u 20:30h u Booksi na novom Cruisingu sa Srđanom Sandićem predstavit svoju prvu knjigu “No trace Promises The Path“. Riječ je o specifičnoj formi umjetničkog izražaja – zbirci fotografija protkanih mislima i porukama.

Već tri godine Stojčić je svoje radove dijelio s publikom na profilima na društvenim mrežama i reakcija nije nedostajalo, a dosad je ove radove izlagao i na samostalnim izložbama, kao i na grupnim. Naziv knjige “No trace Promises The Path” (Nijedan trag ne obećava put) upućuje na stalnu potrebu umjetnika da traga te je i opisana kao usputni zapis koji bilježi stanje čovjeka u tranziciji, u stalnom raskoraku između jučer i sutra, ovdje i tamo, sebe i svijeta.

Solo izložbe: No Trace Promises the Path, Anuncija church, Orebić, 2016; Being Present, Duplex 100m2, Sarajevo, BiH, 2016; Paysage, Zvono Gallery, Sarajevo, BiH, 2015 ;No Trace Promises the Path, Collegium Artisticum, Sarajevo, BiH, 2014 ;Interview with Goya, UDAS gallery, Banja Luka, BiH, 2011; First show, MLAZ gallery, Pocitelj, BiH, 2010

Veselimo se vašem dolasku!

više