Explicit Music

Eli Keszler

— slobodan ulaz
 
Najbolji način da razgibamo uši za predstojeće šesto izdanje međunarodnoga festivala Izlog suvremenog zvuka (02.–05.05.2018.) jest da s našim dugogodišnjim suradnicima i prijateljima, Muzičkim salonom Studentskog centra, ugostimo američkoga udaraljkaša, skladatelja i vizualnoga umjetnika Elija Keszlera. 2017. je godine predstavio svoj posljednji solo album Last Signs of Speed i apsolutno oduševio publiku Izloga, a ove će godine u sklopu našeg koncertnog niza Explicit Music neko vrijeme provesti u umjetničkoj rezidenciji na Korčuli, nakon čega se vraća u Savsku 25.

 
Osim Elijeva koncerta, prije početka 6. Izloga predstavljaju se i video radovi studenata i suradnika Centra za inovativne medije Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci (CIM-APURI), pod mentorstvom i kustoskim odabirom Ingeborg Fülepp.

 
Predstavljanje radova Michela Mesarića, Martine Goričanec i Dalibora Hrelje te Angele Maksimović na programu je u 20 sati u Teatru &TD, a koncert Elija Keszlera u 21 sat u MM centru.

više