Mjesec ponosa u MaMi

Predavanje o seksualnom zdravlju

LGBTIQ+ seksualno obrazovanje u hrvatskim školama ne postoji i previše nas je koji smo ili krivo ili nedovoljno informirani. Ostati sigurnima dok se zabavljate je od velike važnosti. Dođite na naše predavanje o seksualnom zdravlju i naučite sve što ste oduvijek željeli, a i trebali znati. Pridružite nam se u prijateljskom i sigurnom okruženju u kojemu vas nitko neće osuđivati, u kojem niti jedno pitanje nije glupo i u kojem pitanja možete postaviti i anonimno. Ova je radionica i za trans osobe te ne pretpostavlja da je spol jednak rodu.

Predavanje će obuhvatiti kratku povijest kontracepcije i njenog korištenja, često neispravnog. Kako bismo ju koristili na pravi način, demonstrirat će se na koji način se kontracepcija treba upotrebljavati. Jedan od razloga zašto je koristimo su i seksualno prenosive bolesti o kojima će naši predavači govoriti, a moći ćete čuti i mnoštvo informacija kako doći do svih zdravstvenih usluga vezanih za seksualno zdravlje. Također, bitno je znati kako komunicirati sa svojim_om partnerom_icom o uporabi kontracepcije, a možda i nje_ga naučiti nešto novo.

Kako bi Povorka i Mjesec ponosa ove godine bili što šarolikiji i veseliji, podrži nas svojom donacijom, a za svaku donaciju do određenog iznosa, možeš odabrati i poklon!

Informacije možeš pronaći na stranici Zagreb Pridea.

više