Domino predstavlja:

Klitorisna radionica vezenja by Sara Morić

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da svoje sudjelovanje na radionici registrirate na mail: udrugadomino.marketing@gmail.com

Više znamo o povijesti ručnog rada nego o životima žena koje su ih izrađivale. A za svaki dekrlčić na televizoru i firhangicu ponad prozorske lončanice pomno je bio propisan svaki bod i petlja. Zadnjih godina to se međutim ozbiljno mijenja. Na Instagramu i Etsyu hvale se vlasnice drčnih i dišpetnih izvezenih motiva, nerijetko podvučenih nekom sočnom krilaticom. A zašto naručivati kada ponosnu drskost možemo potpisati sami? Ubodimo iglu van zadanih linija, izvezimo šarene klitorise i potpišimo ih izjavom ili citatom koji nam eto baš paše. Ako već ne za telku, može uresiti svaki, pa i uredski zid.

Sara Morić freelancerica je u marketinškim vodama te radi na lokalnim i međunarodnim kampanjama za različite tvrtke i projekte. Što se tiče vezova, osnove je naučila na radionici prije nekih godinu i pol dana a nakon toga počinje vesti stvari koje ju vesele, ali i one koje ju frustriraja. Tako, kaže, između ostaloga veže: feminističke parole, vagine, klitorise, cvijeće i pištolje.

više