Amazonas: Prikaz filmova ‘Snimi pozitivu’

Skupina mladih polaznika i polaznica radionica projekta „Edukativne video radionica – Snimi pozitivu” poziva vas na svečanu projekciju vlastitih filmova!

Unutar spomenutog projekta polaznici i polaznice raspravljali su o društvenoj nejednakosti te o neprihvaćanju različitosti u svojim lokalnim zajednicama. Stekli su znanje o osnovama stvaranja filma, snimanja te obrade materijala.

Finalni produkt njihova rada kratki su filmovi u kojima progovaraju o nejednakosti, diskriminaciji i netoleranciji u društvu. Vlastitom kreativnošću osmislili su poruku s kojom će vas potaknuti na promišljanje, a nadaju se, i djelovanje za dobrobit svih nas!

Svoje prve filmske korake tom su prigodom napravili/e Dorotea Gašpar, Kristijan Erlbek, Lara Kuš, Martina Glavaš, Natalija Vrkašević i Ema Gregoraš.

Stoga, pozivamo Vas da u što većem broju dođete na projekciju njihovih uradaka te na taj način podržite mladenački umjetnički entuzijazam!

Tijekom listopada i studenog ove godine, ciklus edukativnih video radionica organizirala je Udruga Amazonas u suradnji s udrugom Blank_filmski inkubator, a projekt sufinancira Grad Zagreb Službena stranica – gradski ured za sport i mlade.

Vidimo se!

više