Izložba

Wi-Fi siva) (zona, Ambasada TheWrong biennala

Ambasada Wi-Fi siva) (zona dio je TheWrong biennala i sastoji se od prezentacije na fizičkoj lokaciji radova dosada prezentiranih u Korčuli u sklopu Wi-Fi galerije siva) (zona. Predstavljeni su radovi autora koji su ih tijekom 2022. i 2023. producirali u specifičnom formatu za Wi-Fi galeriju: Željko Badurina, Boris Cvjetanović, Mihael Giba, Iqra Iqbal, Nour Sokhon, Ivana Sovilj i Mirna Udovčić.

Paviljon Wi-Fi siva) (zona predstavljen na darknetu u sklopu TheWrong biennala od 1. 11. 2023. do 01. 03. 2024. u formatu web galerije kojoj je pristup omogućen s Tor browserom: http://3xltxu7hbqt7sdrei2a4bf3mit3yivrdawiwdlvqugztwdr7tshs5cad.onion/

Wi-Fi galerija siva) (zona digitalna je galerija postavljena na otvorenom i slobodnom operativnom sustavu Pivilion koji su razvili Dina Gligo i Vedran Gligo (Format C). Bežična lokalna mreža (WLAN Wireless Local Access Network) slobodno je dostupna i automatski (bez lozinke ili daljnjih radnji) počinje predstavljanje digitalnog rada svakome tko se spoji na Wi-Fi mrežu. Od 2022. Wi-Fi galerija siva) (zona dostupna je na Trgu sv. Marka u Korčuli u svakom trenu predstavljajući radove u izboru kustosa iz sive) (zone i Formata C.

Željko Badurina: Dva zalaska Sunca
Boris Cvjetanović: Hemingway na Lastovu
Mihael Giba: Arheologija rada (Dalmacija)
Iqra Iqbal: Varljiva dimenzija
Nour Sokhon: Jake konvolucije
Ivana Sovilj: Sjećanja i imaginacije jednog turista
Mirna Udovčić: quotes by architect rem koolhaas meet the attngan tool

Kustos/i: Darko Fritz, Format C

Web design: Petra Milički

više